Můžu být těhotná ?

Dobrý den, beru teprve 12 dní antikoncepci a spala jsem s přítelem.Je tu nějaké riziko že budu těhotná ?? Děkuji předem moc krát :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud antikoncepci užíváte pravidelně a začala jste s užíváním první den menstruačního krvácení, jste před otěhotněním chráněna a nemusíte se těhotenství obávat.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: