Pravidelné krvácení po pohlavním styku

Dobrý den, na začátku tohoto roku jsem vždy do 5ti dní po pohlavním styku začala krvácet. Myslela jsem, že je to jen nepravidelná menstruace, jelikož neberu antikoncepci. Po rozchodu s přítelem jsem neměla pohl. styk 5 měsíců a menstruaci jsem měla téměř pravidelně. Nyní jsem měla opět pohlavní styk a další den jsem začala krvácet i když jsem menstruaci dostat neměla. Vím, že je normální, že při menstruaci jsou v krvi nějaké menší kousky, ale teď s krví vytekl i kus ve tvaru "rozinky" o velikosti nehtu na palci (možná větší), což mě dost vyděsilo. Mimo to mám již dlouhou dobu (přes 2 roky) silný výtok. Když jsem s výtokem byla na gynekologii, dostala jsem nějaké čípky. Výtok se mi po krátké době ale opět vrátil a když jsem šla opět na gynekologii, paní doktorka mě odpálkovala s tím, že je to normální. Tato paní doktorka má špatné recenze a tak silný výtok mi normální nepřijde, takže jí nevěřím. Na gynekologii jsem nebyla už zhruba 2 roky, od doby co jsem začala mít pohlavní styk jsem gynekologii nenavštívila. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud máte potíže a 2 roky jste nebyla na gynekologii děláte chybu.Výtok s menses nesouvisí,ale je potřeba zhotovit kultivaci a mikrobní obraz poševní a dále cíleně postupovat podle výsledků,nepravidelné krvácení nutně potřebuje gynekologické vyšetření včetně ultrazvuku,na netu se váš problém bohužel bez tohoto vyřešit nedá. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x