Přecitlivělý žalud (pohlavní choroba)?

Dobrý den, potřeboval bych se zeptat na můj problém. Měl jsem sex se ženou (4-5 týdnů zpět), která si i během toho pomáhala robertkem. Po sexu jsem měl zarudlou předkožku, kterou jsem nikdy předtím neměl (maximálně při použití prezervativu). ˇˇZalud byl velmi citlivým až bolestivým pocitem na omak. Po nějaké době to odeznělo, ale asi po 3 týdnech mě začal svědět žalud a i to po asi dni odeznělo. Dneska jsem si všiml jedné divné věci, na žaludu, v místech takové té "hrany", při pohledu shora, jak přechází žalud do předkožky, jsem právě tuto "hranu" měl velice až nepříjemně bolestivě citlivou a po několikerým nepříjemným přetažení předkožky se právě v tomto místě udělaly 2, možná 3 miniaturní krvavé tečky. Do té doby a ani teˇˇd nemám žádné vřídky, žádné pálení v močové trubici, žádné svrbení nebo svědění, když pominu celoživotní mazové bíle tečky (o kterých jsem četl) a možná je ted častější takové bílé šupinkovatí předkožky. Jinak zbarvení genitálu a okolí třísel je v normě (poctivě a zodpovědně prohlédnuto), kdysi jsem se u kožní sice léčil s nějakou plísní v tříslech a občas hlavně v létě se to vracelo. Nevíte prosím co to je a co s tím? Kožní budu muset navštívit (pro jistotu), snad se neprojevuje nějaká pohlavní choroba po době cca 4 týdnů? Nejvíc mne trápí ta citlivost a ta krev - přitom sex nebo masturbaci jsem neměl několik (4-7) dní, takže se domnívám, že jsem si žalud nějak neporanil sám. Může toto také být poraněním ve spánku nebo při pohybu v oblečení? Jinak jsem alergik (seno, pyl, rozotči, peniciliny, některé potravinářské přídavky). Děkuji mnohokrát

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na dálku těžko rozhodnout, navštivte dermatologa na podrobné vyšetření. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: