Predcasna menstruace

Dobry den, dostala jsem menstruaci priblizne o tyden drive nez obvykle, menstruaci mam pravidelnou, dostavi se vzdy po dobrani plata antikoncepce. Prave jsem dobrala antibiotika, kterymi jsem lecila zanet mocovych cest, uzivam antikoncepcni pilulky a menstruace se mi dostavila v prubehu jejich uzivani, ne az po jejich dobrani. Muze to byt tedy nasledek kombinace antibiotik a antikoncepce? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano může. Berte antikoncepci jako předtím, kdyby se i v dalším cyklu něco podobného vyskytlo, dotavte se ke gynekologovi na prohlídku. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
předčasná menstruace | Od: misa | 25.9.2014 15:37
Dobrý den, chtěla bych se zeptat používám
antikoncepční kroužek Nuvaring a kroužek

vyndavám zítra ale dnes jjsem začala
slabě krvácet a menstruaci mam dostat až

za čtyři dny a minulí týden jsem dobrala
antibiotika na žánět nosních dutin myslite
že se mi dostavila dříve kvůli antibiotikům?
reagovat
předčasná menstruace | Od: misa | 25.9.2014 15:36
Dobrý den, chtěla bych se zeptat používám
antikoncepční kroužek Nuvaring a kroužek

vyndavám zítra ale dnes jjsem začala
slabě krvácet a menstruaci mam dostat až

za čtyři dny a minulí týden jsem dobrala
antibiotika na žánět nosních dutin myslite
že se mi dostavila dříve kvůli antibiotikům?
reagovat
re:předčasná menstruace | Od: uLekare.cz | 25.9.2014 16:01
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik. V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: