Předčasná menstruace

Dobrý den, před 20 dny jsem vysadila HA Mercilon, a přesně před dvěma týdny mi skončila poslední menstruace. Ale včera jsem znova začala menstruovat. Tak se chci zeptat, jestli to může být vysazením HA? HA jsem brala čtyři roky. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Po vysazení antikoncepce může přetrvávat hormonální nerovnováha. Pokud by se během 3 měsíců cyklus neupravil, navštivte gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Infarkt v mládí? Nic neobvyklého
Články: Infarkt v mládí? Nic neobvyklého
Podle statistik u nás umírá...
Kýla – kde se bere a co ji způsobuje?
Články: Kýla – kde se bere a co ji způsobuje?
Kýly patří k nejčastějším...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Osm rad, jak uchránit byt před prachem
Články: Osm rad, jak uchránit byt před prachem
Všudypřítomný prach – pro...
Pijete v těhotenství kávu? Berete dítěti železo a vápník
Články: Pijete v těhotenství kávu? Berete dítěti železo a vápník
Zjištění, že miminko nejde...
Játra kvalitní čaj ocení
Články: Játra kvalitní čaj ocení
Doporučení na různé čajové...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: