Předčasná menstruace

Dobrý den, dnes jsem dostala o 10 dní dříve menstruaci i přes to, že beru antikoncepci. Poslední pilulku si mám vzít za 7 dní. Vynechávala jsem ale teď jednu pauzu a brala dvě platíčka za sebou, beru Mercilon, začátkem srpna brala 5 dní 2x denně antibiotika Rulid. Chtěla jsem se zeptat, zda jde vzhledem k antibiotikům o běžný jev či to signalizuje nějaký problém. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, opravdu vzhledem k atb terapii bych se neznepokojovala, někdy ke změně cyklu přispěje i vynechání pausy. Pokud by oporuchy cyklu přetrvávaly i nadále, porada s gynekologem a prohlídka u něj nikdy neuškodí. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: