Předkožka

Dobrý den, Pane doktore mám problém, už od malička mi při erekci šla špatně pretahovat předkožka přes penis, v klidovém stavu to ze začátku šlo v pohodě, při erekci ztuha a když sem ji konečně přetáh, tak mne škrtila ,( nebylo to příjemné) , postupem času je problém i v klidovém stavu,.. při sexu to bylo ok.. ale jednou to bylo ňák na sucho a předkožka mi popraskala.. tyden bolela i při močení, ted už ne ale víc mi praská.. i při masturbaci, nwm co s tím... a obřízky se bojim :D a platí se za to něco? ( za obřízku) .. šlo by to popraskání nějak vyřešit i bez obřízky? a když už musim na obřízku, rekl byste mi prosim jak to zhruba probíhá, bojím se toho , umrtví mi to? chtel bych narkozu... bolí to ? a po zákroku? Děkuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dala by se vyzkoušet aplikace kortikoidních mastí - kůži rozvolňují. Při neúspěchu by byla obřízka více než vhodná. U nestažitelné předkožky je vysoké riziko karcinomu penisu do budoucna. Obřízky se bát nemusíte - je praktická a dokonce i estetická.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: