Predkozka

Dobry den,nejde mi pratahnout predkozka na penisu at v klidu nebo ve ztoporenem stavu je to problem v pripadnem sexualnim zivote a popripade oplodneni pritelkyne?DEkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v sexuálním životě nebo plození dítěte ne, spíše v hygienické oblasti - může se pod ní hromadit maz a infikovat se. Ale pokud jste dosud neměl problémy, nevadí vám to ani partnerce -nemusí k ničemu takovému se záněty dojít. Kdybyste měl zájem o uvolnění, navštivte lékaře na urologii. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: