Predkozka

Zdravím, už jsem tam nějak něco načetl ale stejně se chci zeptat při plnem stopoření předkožka jde stáhnout max tak že mi de vidět celej žalud ale jen tak tak a dost to táhne a uzdicka je bílá a to se mi spíš povede třeba ve sprše normálně tak do půlky... Je mi jasný že tady z toho úplně řešení nevymyslite a návštěva úrologa mě nemine ale hlavně se chci zeptat jestli je rozdíl když prohlídka a případný zákrok udělám ted v 15 či v 18 protože v 18 mě to bude o dost příjemnější to řešit sám. Jestli platí něco jako čím dřív tím líp nebo jestli už na to tak moc nesejde. Děkuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je předkožka alespoň částečně funkční, tak by neměl být rozdíl v řešení nyní nebo za nějaký rok. Avšak teoreticky se s odalováním rizika zvyšují.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: