Preejakulaca

Mam dotaz. Minuly mesic 19.8. Jsem dobrala platicko antikoncepce a pro dalsi jsem prisla pozde tudiz ted mesic antikoncepvi neberu...:/ posledni menstruaci jsiem mela 24.8. Behem te doby co ji neberu jsme a pritelem meli nechraneny styk...ale ne klasicky... Pritel behem toho nedosel ani k vyvrcholeni aby se nestala nehoda. Ale na internetu jsem cetla ze muz behem styku uvolnuje tak zvany preejakulat. Nekde pisou ze obsahuje sperma a nekde zase ze ne. Mam taky dojem ze preejakulat vzdy vytekl behem toho co jsem pritele delala rukou po te do me po nekolika minutach vniknul ale neejakuloval nedosel k vyvrcholeni. Posledni styk takovym to zpusobem byl 12.9. A ja 15.9. mozna o den pozdeji ovulovala. Je tu prosim moznost ze bych byla tehotna? Prasky chci opet zacit brat hned jak zacnu menstruovat. Predem dekuji za odpoved :)

Odpověď odborníka:

Těhotenství možné je, určitě bych udělala těhotenský test, pokud se menstruace opozdí. Preejakulát spermie obsahuje.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: