Přenos hiv

Je možné aby infikovana partnerka HIV vás nakazila skrabnutim např měli ste chráněni styk s kondomem ale poskrabala vám záda a místy až do krve je možné že dojde k přenosu děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Ondřeji, není to pravděpodobné, nicméně se samozřejmě raději otestujte. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: