Přenos hiv polibkem

Dobrý den, mám takový primitivní dotaz. Může se nemoc HIV přenášet i polibkem? Prosím o podrobnější vysvětlení. Třeba zranění v ústech, opar atd. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano může, nicméně by bylo nutné zranění v ústech nebo vypití několika litrů slin. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: