Přetrvávající tvrdá boule, několik modřin a bolesti mezi kolenem a kotníkem po úrazu

Dobrý den, přibližně před 5 týdny jsem upadla a ošklivě si poranila nohu mezi kolenem a kotníkem. Samozřejmě okamžitě mi naběhl otok, podlilo se krví tak jsem si říkala, že to bude klasická mobřina ale většího rozsahu, zvlášť když chodit jsem mohla. Prvních 14 mi přišlo že se to zhoršuje než zlepšuje, modřina se krásně vybarvovala, boule stále zůstávala a bolest se zvětšovala při každém kroku a byla cítit až do celého lýtka. Teď cca 5 týden, bolest při chůzi už necítím, místo je stále ještě na některých místech s modřinami, ale tvrdá boule nemizí a nemizí a při přejetí po ní stále cítím bolest. chci se zeptat jestli je to například v tomto místě normální, takto zdlouhavé hojení nebo jestli jsem udělala chybu v tom že jsem si nezašla k lékaři. Děkuji mnohokrát

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s největší pravděpodobností půjde o pozůstatek po krevním výronu. Může jít i o hojící se jizvu po poranění měkkých tkání v místě úrazu. Bez podrobnějších informací se k problému nelze více vyjádřit. S pozdravem

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x