Přetrvávající výtok

Dobrý den, je mi 21 let a můj problém spočívá v tom, že již několik let neustále trpím naměrným hustým výtokem nažloutlé barvy a mírněho zápachu, bez svědění (ojiděle s mírným svěděním). Zkoušela jsem výplachy Rosalginem,ale úleva se dostavila vždy pouze na den. Navštívila jsem svého gynekologa, který mi vzal stěry ke kultivaci(rozšiřenou, i na chlamydie a další). Kultivace vyšla pozitivní na Mycoplasma hominis a proto mi lékař předepsal antibiotika. Po dobrání těchto antibiotik, ale nedošlo k žadné změně výtoku. Proto mi lékaž udělal nové klutivační vyšetření, které již vyšlo negativní. Dále mi také změnil antikoncepci z Novynette na Adele, že prý by antikoncepce mohla způsobovat tento výtok. Pro jistotu mi ještě předepsal několika denní žluté vaginální globule (nepamatuji si již název, možná se jednalo a Gyno-pevaryl). Opět bez poznání sebemenší změny. Antikoncepci jsem přestala užívat před 3-4 měsíci, a i nadále zůstává výtok stejný a velice nepříjemný. Sexuálního partnera jsem neměla cca rok. Tento výtok mě velice obtěžuje, proto by mne zajímalo, zda se nemůže jednat o nějaký jiných druh infekce, který můuj gynekolog pominul, popřípadě zda se dá tento problém nějak odstanit a jaké byste doporučil další jednání. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Stav organizmu se mění a proto nejlepší řešení je znovu cílená kultivace MOP a dle výsledku léčba,jiné řešení vašeho problému není příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Černý kašel není normální kašel! Má devastující následky
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Mléčný a trvalý chrup
Články: Mléčný a trvalý chrup
Lidé mají zuby dětské...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kdy lze nasadit biologickou léčbu u Bechtěreva?
Články: Kdy lze nasadit biologickou léčbu u Bechtěreva?
Léčba Bechtěrevovy nemoci...
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Konec opakujících se vaginálních mykóz: víme, co zabírá
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: