Prevence před otěhotněním.

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu...Začala jsem užívat antikoncepci (Natalya) při prvním dni menstruace(v sobotu) zároveň užívám antibiotika na angínu a tento víkend bych měla být s přítelem a člověk nikdy neví kdy dojde k pohlavnímu styku...Budu už chráněna před otěhotněním..? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud začnete užívat antikoncepci při prvním dnu menstruačního krvácení, jste před otěhotněním chráněna ihned. Běžná antibiotika na účinek hormonální antikoncepce prakticky vliv nemají.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: