Příznaky v těhotenství

Dobrý den, dříve než dotaz nejprve asi nastíním situaci. O čtrnáct dní se mi zpozdila menstruace a vzhledem k tomu, že se s přítelem miminku nebráníme, tak občas podceníme ochranu (nemohu brát hormony vzhledem k již prodělané trombóze a sklonu k nim), čili první, co nás samozřejmě napadlo je, že jsem těhotná. Udělala jsem si ale test a byl negativní. Uběhl ale další týden, menstruace stále nic, jím pořád stejně, ale začala jsem hubnout a mám stále hlad. Objevilo se také špinění a bolest zad, což už jsem si myslela, že je počátek menstruace, ale opět nebyl. Chci se tedy zeptat, zda je v těhotenství možné lehké špinění? Za jak dlouho si mám udělat další test, aby se případné těhotenství potvrdilo či už mám jít rovnou na kontrolu k lékařce? Ještě je asi nutno napsat, že výkyvy menstruace u mě nebyly dříve neobvyklé, protože jsem měla nějaké problémy s jídlem, ale poslední rok už to bylo v pořádku. Děkuji moc

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud nemáte pozitivní test, objednejte se k lékaři.může to být změna cyklu, výkyv.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x