Příznaky těhotenství, ale negativní test

Dobrý den, měla jsem nechráněný sex (přesně v době ovulace) a asi před dvěmi týdny mi začaly nevolnosti, občas se mi zamotá hlava tak, že sebou málem švihnu začala jsem chodit častěji na záchod a mám nateklá prsa, která mě dost bolí. Přítel je kuřák doteď mi kouř s cigaret nevadil, najednou jsem na něj alergická. Ale těhotenský test je negativní. Měla bych být asi v 7 tt počítám od poslední menstruace která byla 16.2. Ke svému gynekologovi nemůžu, protože je na dovolené. Je podle vás možné, abych byla opravdu těhotná? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Těhotenský test je positivní 5-7 dne po koncepci, pokud je opakovaně negativní,není gravidita příliš pravděpodobná.Vyšetření je ale zapotřebí,váš gynekolog má jistě zástup po dobu dovolené,nebo se obraťte na lůžkové zařízení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: