Problém s přetažením předkožky

Zdravím mám velký problém s penisem když nemám erekci tak predkosku pretahnu celou ale když mám erekci tak to jde jen kousek chtěl jsem se zeptat jestli je lepší oříznout jen to co tomu brání nebo celou kůži o kolo žaludu ?

Odpověď odborníka:

Vzhledem k vašim obtížím je operační výkon, odstranění předkožky nutné. Pokud se část ponechá, může to být pro první pocit výhodnější, zbylou kůži lze ještě někdy využít. Využitím myslím třeba provedení případné plastiky močové trubice. Může však dojít k dalšímu jizvení a nutnosti reoperace. Po odstranění celé předkožky tato možnost odpadá. Také hygienický efekt je 100%. Proberte obě varianty s operatérem před výkonem.

MUDr. Jiří Zima
MUDr. Jiří Zima

Specializace: Urologie
Pracoviště: Androregena spol. s.r.o. v poliklinice Parník, Praha 9 - Černý Most a NNF, Chirurgické odd., Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x