Problémy s nitroděložním tělískem

Dobry den, od unora mam zavedene nitr.telisko jaydess. Ze zacatku jsem spinila a bolest břicha byla jen v prnim asi mesici, pak ustalo. Ted mam bolesti v podbrisku a myslim, ze i vice nez jednou za mesic, kdy ma prijit jakoby menstruace. Pri styku uz nemuzeme delat vse bez opatrnosti, aby me nekdy nezabolelo v brichu, neni to jako bez teliska. Myslite, ze je lepsi jit za gynekologem a posleze nechat tělísko radeji vyndat? Diky, Katka

Odpověď odborníka:

Pokud při vyšetření se nenajde jiná příčina bolesti pak by byla extrakce vhodná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: