Těhotenství s nitroděložním tělískem

dobrý den je možné aby moje maninka 50,5 let mohla otěhotnět? má už léta zavedenou Danu. děkuji za odpověd. ps: muže to také byt menopauza? ale už 14 dní to nedostala občas měla Ms dřív ale nikdy ne zpožděné a navíc má podobné příznaky jako na těhotenství děkuji mockrát .:) petra

Odpověď odborníka:

Je to málo pravděpodobné, ale gynekologické vyšetření je zapotřebí k přesnému určení příčiny. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: