Proč nejde vyléčit streptokok v pochvě?

Dobrý den, jak je možné, že streptokok B vyléčit nejde, ale jiné nemoci typu chlamydie jdou? V kultivaci mi vyšel streptokok a nechci se smiřovat s tím, že ho budu mít nafurt, protože chci dítě a vím, že je to nebezpečná bakterie pro dítě. Dále nechci ohrožovat partnera. Chytí to partner při styku? I orálním? V kolika měsících je dítě proti streptokokovi odolné? Děkuji

Odpověď odborníka:

Streptokok při správné léčbě vymizí je ale možná recidiva, přenos je jako u jiných bakteriemi nejčastěji je kontaktem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: