Streptokok b v moči, pochvě

Dobrý den, nemám žádné problémy, necítím pálení při močení, po kultivaci pochvy mi byl zjištěn streptokok B a e coli. Lékařka mě poslala i na kultivace moče, kde byl nález stejný. Hygienu mám velmi dobrou, tak jak je možné, že jsem měla bezpříznakovou infekci? Je pravda, že streptokoky v moči a pochvě nelze vyléčit a že je to doživotní? Nakazím partnera při nechráněném styku? Děkuji

Odpověď odborníka:

Záleží na tom o jaké množství bakterii bylo nalezeno za podstatný považujeme počet více než 10 na 5, infekci vyléčit lze rozhodně není jak pášete doživotní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: