Proktologické vyšetření

Chci se zeptat zda mám jít na proktologické vyšetření, pokud po každé stolici mám pocit neúplného vyprázdnění, občas trpím několikadenní zácpou a mám vždy průjem po delší cestě do zahraničí?Také mám podrážděnou kůži v okolí konečníku po vyprázdnění.Jinak před 2 roky jsem byla vyšetřena na gynekologii per rectum a několik měsíců poté mě ještě konečník pořád svědil...Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Doporučuji nejdříve návštěvu proktologické poradny. Zde lékař rozhodne, zda Vám pomůže změna životosprávy a úprava vyprazdňování, či je nutné provést nějaká vyšetření.
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: