Propadlina po operaci cysty

Dobry den, chtela bych se zeptat, pritel v pondeli podstoupil operaci epidermalni cysty na prave strane obliceje pred 2 tydny. Minuly tyden se mu tam udelal hematom a nemohli mu odstranit stehy ale problem je v tom ze mu po te operaci vznikla vcelku velka propadlina. Tak by nas zajimalo zda ta propadlina zmizi nebo se to bude muset nejakym zpusobem vyplnit? Dekuji za odpoved, Dasa

Odpověď odborníka:

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Ano, po odebrání cysty může zůstat propadlina. Její velikost samozřejmě závisí na velikosti odebrané cysty. V budoucnu je možné propadlinu korigovat pomocí aplikace vlastního tuku nebo jinou formou výplně dle rozhodnutí plastického chirurga při osobním vyšetření. Rád Vás přivítám po zahojení ve své ordinaci, konzultace je zdarma. S pozdravem MUDr. Petr Jan Vašek primář, Formé Clinic Václavské nám. 36 110 00 Praha 1

MUDr. Petr Jan Vašek
MUDr. Petr Jan Vašek

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Formé Clinic

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Léčba vysokého cholesterolu a pacienti „lajdáci“ – co všechno hrozí?
Cestujete daleko? Pozor na poruchu jet lag!
Články: Cestujete daleko? Pozor na poruchu jet lag!
Lidské tělo má "vnitřní...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Orgasmus u ženy
Články: Orgasmus u ženy
Příčin, které způsobují, že...
Hormon štěstí versus rakovina kůže
Články: Hormon štěstí versus rakovina kůže
Spálená kůže není jedinou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: