Propadliny na trislech a na pazich

Dobry dem zajimalobime co bito mohlo bit bojim se ze bito mohla bit nejaka nemoc pohlavni. No predem dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Nedovedu si představit, o co by mohlo jít. Pokud by to byla atrofie ( ubývání) podkožní tukové tkáně apod.., je nutné navštívit lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: