Prosba o názor

Dobrý den, v minulých měsících jsem absolvoval CT a MR kyčelního kloubu z důvodu napadání na pravou nohu. Podle jednoho ortopeda bych měl co nejdříve nastoupit na TEP kyčelního kloubu, podle ortopeda jiné nemocnice (tam, kde mi prověděli magnetickou rezonanci) není k operaci důvod, neboť netrpím bolestmi. Jako laik bych nerad něco zanedbal, proto prosím o váš názor. Přikládám nález z magnetické rezonance. Děkuji za váš čas a přeji krásný den, Radek Novák

Odpověď odborníka:

Je pravda, že pokud není artrosou postižený kloub bolestivý, pak většinou není důvod k operaci, protože svého nositele nijak neobtěžuje. Ale pokud na jednu nohu napadáte, pak dochází k nevhodnému zatěžování celého pohybového aparátu a trpí tím i páteř a další klouby končetin. Proto by bylo vhodné přičinu tohoto asymetrického přetížení skeletu odstranit.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x