Prospívání kojence

dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda prospívá má dcera.je plně kojena, narozena předčasně dne 8.2.2012, termín plánovaného porodu 29.3.2012, váha při narození 1490g., nyní 22.4.2012 váží 2130 g. děkuji za odpověď s pozdravem Lucie

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vaše dcerka je velmi drobná, určitě se poraďte s dětským lékařem, zda by nebylo vhodné změnit jí mléko či jí případně něco přidat, záleží, jestli kojíte...dítě by mělo přibývat cca 150g/týden. Vaše dcerka byla ale maličká, už když se narodila - menší, než by odpovídalo její nedonošenosti. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pivem proti osteoporóze
Články: Pivem proti osteoporóze
Známe ho všichni a téměř...
Nespecifické střevní záněty: co jíst a čemu se vyhnout
Mononukleóza
Články: Mononukleóza
Mononukleóza je infekční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jaký vliv má alkohol na krevní cukr? Odpovídá MUDr. Jana Urbanová
Histologie
Články: Histologie
K čemu slouží histologické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x