Prostata

Dobrý den! Mám prosbu-jak dlouho může trvat případný rozvoj nádoru do stavu,kdy bude obtížně léčitelný.Bylo mně zjištěno totiž PSA 7,ale místo důkladného vyšetření jsem dostal lék Fokusin na 3 měsíce.Nemůžu zanedbat stadium,kdy by případný nádor byl ještě snadno léčitelný?Jaký prosím doporučujete doplněk stravy na prevenci,který lze koupit v lékárně bez předpisu?Děkuji za odpověď a přeji pěkný víkend. Frant.Marek

Odpověď odborníka:

Dobrý den, u nádorů prostaty je růst poměrně pomalý, nemusíte mít tedy strach. Než je nádor "neléčitelný", trvá to i několik let. Co se doplňku stravy týče, Fokusin je jeden z nich. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: