Prostata

  • Dotaz od: V.Seidenglanz
  • Publikováno: 7.7.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den.Poslední dobou cítím občas tupý tlak mezi varlaty a konečníkem.Nemůže to být příznak zvětšující se prostaty?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je pravděpodobné že se jedná o zvětšenou prostatu. doporučovala bych v brzké době navštívit urologa.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: