Protilátky hiv

Dobrý den, na začátku prosince se chystám jít na HIV test. Nyní jsem 5 dní užívala lék Triprim. V příbalovém létaku píši, že se jedná o léčivo učinkem připomínající antibiotika, avšak čistě chemického původu (chemoterapeutika). Vím, že některá antibiotika mohou zpomalit tvorbu HIV protilátek a já si nejsem jistá, jestli bych raději neměla těch 5 dnů počkat ještě navíc. Ovlivnil by tedy tento lék tvorbu protilátek? Děkuji. Jana

Odpověď odborníka:

Triprim v žádném případě hladinu HIV protilátek neovlivňuje.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: