Provokační injekce

Dobrý den pane doktore, prosím Vás, jak moc velký zásah do organismu je provokační injekce k vyvolání menstruace? Týden po menstruaci jsem měla slabé krvácení - špinění, na dva dny zmizelo, zase se objevilo, ale silnější. Paní doktorka mi dala provokační injekci přesto, že do týdne mám dostat měsíčky. K tomu mi vzala krev, jestli nejsem těhotná. Na ultrazvuku je zvětšená sliznice (má být 10, je 17). Byla jsem z toho tak vyplašená, že mi došlo až večer, proč mi vlastně dávala injekci na vyvolání menstruace, když ji mám normálně mít až cca za týden. Proto bych ráda věděla, jaké má vedlejší účinky, jaké hormony. Děkuji Vám za odpověď Hanka

Odpověď odborníka:

Tato injekce je zcela normální postup, menses se po této injekci dostavuje s určitou prodlevou, vedlejší účinky u ní nebývají a jsou to hormony vašemu tělu vlastní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: