Provera 5mg

dobrý den,chtěla jsem se zeptat můj gynekolog my předepsal tablety provera 5mg.Abych dostala menstruaci od porodu jsem to jěště nedostala jsou to dva roky.Chtěla jsem se zeptat může se na to kojit sice malou kojím jen dvakrát za noc,ale v návodu jsem četla že se kojení nedoporučuje tak mě to zaskočilo,má to náký vliv na dítě?Děkuju za odpověd

Odpověď odborníka:

Medroxyprogesteron (účinná látka přípravku Provera) se nesmí užívat v těhotenství pro existující riziko poškození vyvíjejícího se plodu. Během kojení je jeho použití možné.Můžete tedy být bez obav.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: