Prujem

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,v pondělí jsem začala brát první prášek z platíčka(Jeanine)a v sobotu po užití pilulky sem měla asi po 3,5 hodinách jednorázovou řidčí stolici,může to ovlivnit spolehlivost?děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martino! Ačkoli to samozřejmě nemohu zcela vyloučit, velmi intenzivně se domnívám, že spolehlivost antikoncepce zůstala zachována.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: