Průjem

Dobrý den,chtěla bych se zeptat: V sobotu jsem měla cca po 14ti hodinách od poslední pilulky Lindynette20 jednorázový průjem a dnes po 4 dnech jsem měla sex bez kondomu. Je zde nějaké riziko otěhotnění? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Po 14 hodinách po požití tbl je již vstřebána a jednorázový průjem by to neměl nijak ovlivnit příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: