Pupeční kýla

Dobrý den byla jsem u lékaře a ten mi zjistil pupeční kýlu pobolívá mě to asi měsíc z přestávkama no přesně mi to jen oznamyl a nic víc mi neřekl asi mám jít k mému lelaři za sebou mam slepí střevoto (tak před 15 lety) a císaře naposledy před rokem a pul jizvu mám od pupku dolů .tet se vrátím k té kýle pupík mám trochu vyboulený a bolí to na pravé straně . Je pupeční kýla vždy nutné operovat ? Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pupeční kýlu je správné operovat, jinak je riziko uskřinutí tenkého střeva v kýle při nějakém prudkém pohybu či zvednutí něčeho těžkoho. Nevím odkud jste , ale poku by ste chtěla kýlu operovat v Prazue je to možné- pak se objednejte do ambulance na tel 257197319- MUDr. Mašek

MUDr. Tomáš Mašek
MUDr. Tomáš Mašek

Specializace: Chirurgie a traumatologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: