Pyridoxin a thiamin

Dostala jsem Pyridoxin a Thiamin, 2-0-2 - je možné, že mám po nich zažívací potíže? Obvykle do 6 hodin průjem. CO s tím? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to je, dozvíte se to tím, že je vysadíte a pokud průjem pomine, je to jimi, pokud ne, dostavte se na vyšetření k obvodnímu léakři. Bylo by vhodné zvolit jinou formu užíván těchto vitamínů, třeba multivitamínové preparáty. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: