Rada

Dobry den uz tak 2 roky beru antikoncepci a chci se zeptat,kdyz ji vysadim za jak dlouho bych tak asi otehotnela.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Veroniko! To Vám nikdo neřekne ani nezaručí. Obvykle trvá týdny až měsíce (i rok a více) nežli se obnoví přirozený menstruační cyklus. Vy berete antikoncepci nedlouho, pravděpodobnější je spíše rychlý návrat pravidelného cyklu. Ten ale není nezbytným předpokladem otěhotnění, tím je ovulace a připravenost děložní sliznice, náhodou můžete otěhotnět i při nepravidelném cyklu (i když právě ovulace bývá často narušena). Nelze vyloučit ani to, že neotěhotníte vůbec, což může ale spíše nemusí mít souvislost s antikoncepcí. Vím, že je má odpověď velmi neurčitá, ale dopředu prostě nelze nic s jistotou předvídat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x