Rada

Dobry den jsem tehotna a jsem ve 26 tydnu.,jsem alergicka na pyl a mam hroznou rymu a pali mne oci.Jsou nake kapicky pro tehotnou ale nechci ohrozit miminko.Dekuji Bradova

Odpověď odborníka:

Kapky do očí i do nosu se minimálně vstřebávají, takže se ohrožení plodu bát nemusíte. navštiovte alergologa, který vám předepíše nejlepší kombinaci.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: