Rakovina

Dobrý den,prosím o radu.Už více jak 3 roky mám za dolní čelistí malinkou bulku,která se objeví když skloním hlavu hodně ke krku,jinak nejde nahmatat.Může se jednat o nádor.Za celou dobu se velikostně nezměnila jen při angíně byla větší,nebo při větším nachlazení.Může jít o nádor nebo je to jen uzlina.Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Je to zcela jistě mízní uzlina, která reaguje na infekci ve spádové oblasti. Pokud máte pochybnosti, nechte si udělat krevní rozbor a ultrazvuk uzliny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: