Rakovina delozniho cipku

Dobry den, muj gynekolog mi doporucil ockovani proti rakovine delozniho cipku, pote co se u me objevily genitalni bradavice, byla jsem v nemocnici kde mi je odstranily a po dvou davkach ockovani jsem mela sex s novym pritelem, pouzili jsme kondom ale ten se protrhl cehoz jsme si vsimli az ke konci, par tydnu pote se u me objevila svediva vyrazka a neco co vypada podobne jak ty bradavice ktere jsem mela predtim ale je to jen jedna mala bradavicka,chtela bych vedet jak to ovlivnilo cely efekt toho ockovani a jestli se mi tenhle vir vratil jak se ho muzu zbavit,tento mesic jsem dostala posledni ockovaci davku, dekuji za odpoved Veronika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Veroniko, obecně by neměl být problém s očkováním i ve fázi, kdy můžete být nakažena. Bližší informace ale nejsou dostupné, pravděpodobně to ještě nikdo nezkoumal. Jestli je poslední nákaza opravdu bradavice, to by měl posoudit váš gynekolog. Bradavic je ale hodně typů, očkování by mělo chránit proti těm, které jsou známé možností způsobit karcinom děložního hrdla. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: