Rakovina či hemoroidy?

Dobrý den, pred 5 dny mi od rána nebylo dobře, měl jsem zvýšenou teplotu, rýmu, bolely mě svaly a klouby (jak se říká celé tělo) a měl jsem průjem, druhý den mi již bylo skoro dobře a průjem se včera také již vytratil, ale stolici mám ted ještě spíše jako tvrdší kaši, i když drží svůj tvar, ale průjem to již není, a občas mám pocit po vyprázdnění, že v sobě ještě stolici mám, ale nevytlačím ji, jako bych ji cítil na krajíčku, ale nedostanu ji ze sebe, i když i tento pocit je již lepší než byl. Je mi 31 let. Napadla mě rakovina tlustého střeva, ale přijdu si na ní mladý.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nádorové onemocnění střeva ve Vašem věku je extrémně vzácné. Spíš bych dával problémy do souvislosti s pravděpodobnou prodělanou virózou, případně účinky léků, které jste při teplotě užíval

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Články: Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Léto a vycházky do přírody...
Crohnova choroba, nebo endometrióza? Příznaky (ne)musí napovědět vždy
Koronarografie
Články: Koronarografie
Koronarografie patří mezi...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Onkologické vyšetření
Články: Onkologické vyšetření
Onkologické vyšetření je...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: