Rakovina děl.čípku a těhotenstvi

dobrý den, mam sice více dotazu, ale tento mě trápi. dcera je po konizaci čípku a při kontrole ji zjistili, že tam jsou ještě rakovinné buňky.nechala se oočkovat proti papilomaviru/1davka/ale mezitím otěhotněla.nema vakcina nějaký vliv na vývoj plodu?nyní je 3 měsíc, takové klasické výsledky má v pořádku, ale...? následná léčba po porodu je nutná, nebo ty špatné buňky zmizí? děkuji za odpověď a přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Již jsem vám odpovídal,bez těchto informací není možný žádný solidní závěr. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: