Rakovina kostí

Dobrý den,moje tchýně se již 15let potýká s rakovinou. Nejprve podstoupila vasektomii prsu,následovala chemoterapie,po cca 5 letech nádor na ledvině,ten odstraněn bez potřeby další drastické léčby. Nyní má rakovinu kostí,nádor se nachází na kyčelním kloubu,chodí na chemoterapii,nádor beze změn. Nyní má zápal plic. Vzhledem k tomu,že tchýně odmítá jakoukoliv komunikaci o jejím problému,prosím co můžeme čekat? Je šance,že se z toho opět dostane? Je jí 71let. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jakékoliv prognózy u takové diagnózy se dělají vždy těžko, a to i při znalosti přesných laboratorních nálezů, rtg, CT atd. Zápal plic může být též ve spojitosti s metastázami do plic. Matka vašeho manžela se i tak může z této komplikace opět dostat, ale bohužel se dají očekávat komplikace další.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: