Rakovina prsu

  • Dotaz od: Pavla Vítková
  • Publikováno: 13.12.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, mam lehce vpačenou bradavku a z ni mi čas od času jde takovy "bílý maz ",je to rok a 4 m. co jsem přestala kojit druhé dítě, myslela jsem ze je to jeste nějaky dojezd po kojení ale nedavno jsem si přečetla, že to muže byt příznak rakoviny. Je to možné? Prosím za jakym doktorem mám popř. zajít? Děkuji moc Vítková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s největší pravděpodobností se nejedná o nádor, ale o nějakou formu hormonální dysbalance. Doporučoval bych proto kontrolu u praktického lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x