Reakce na mudr. milan navrátil - vyskakovací prst

Děkuji za reakci.Zde bych Vám ráda opsala reakci doktora na chirurgii - při kontrole po týdnu: subj.zlepšena (ano zlepšeno,jelikož byla ortézka a měla jsem ruku v klidu-dovolená) obj.3prst PHK bez otoku,hybnost v PIp i v DIP v normně (zde souhlasit nemohu-prst neustále oteklý a i hybnost je omezená) DOP.šetření prstu ještě cca 10 dnů,pakk postupně rozcvičovat,ortéza týden,pak ex,naše kontrola d.p.,poučena (jelikož není PN,tak nemohu prst šetřit,jelikož dělám u zvířat a potřebuji obě ruce.Takže i postupné rozcvičení asi nebude možné.Ruku potřebuji v plném rozsahu.) Doktor co kontrolu a tento zápis prováděl,tak se na prst vůbec nepodíval a jen reagoval na to,že je to lepší,protože jsem měla dovolenou. Přitom doktor,který určoval diagnozu a dával mně ortézku,tak mně hned řekl,že pokud to nebude dobré,tak obstřika pak když tak,že mně operativní zákrok . A Vy máte podobný názor jako první lékař. Co si mám tedy myslet o názoru lékaře při kontrole?

Odpověď odborníka:

Myslím, že při podrobném vyšetření prstu při další kontrole lékař nebo jiný lékař ortoped vám řekne určující názor s dalším doporučením.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: