Reakce na zodpovězení dotazu "boule na hlavě" ze dne 14.7.2012

Mohu se Vás tedy zeptat, jak se zvápenatělý krevní výron léčí? Není možné, že boule na hlavě je vedlejší účinek antibiotik Doxybene, které v současné době užívám na léčbu boreliozy? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

O vedlejší účinek antiobiotik se určitě nejedná. Kalfikovaný hematom se většinou pokud dělá potíže odstraní nevelkou operací. Znovu podotýkám, že v odpovědi se jedná o možnost Každý nález vyžaduje vyšetření a rtg nebo další zobrazzovací metody. Zhodnotíte stav se svým lékařem, případně chirurgem.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: