Rehabilitace po distorzi kotníku

Dobrý den, před měsícem jsem prodělala distorzi kotníku s přetržením vazů, včera mi byla sundána sádra. Lékař (ortoped) mi odmítl napsat rehabilitaci s tím, že je to zbytečné. Bolestivost nohy přetrvává i v klidu, zatím se na ni nemohu vůbec postavit(ztuhlost). Chtěla jsem se zeptat na Váš názor na zbytečnost rehabilitace po takovémto úraze(obecný přístup) a dále, jestli by mi rehab. případně mohl předepsat praktický lékař. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Rehabilitace je opravdu vhodná téměř po každé distorsi hlezna. Rehabilitaci vám může doporučit i praktický lékař.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
STOP svědění kůže!
Články: STOP svědění kůže!
Trápí vás kopřivka či...
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Lidé se sexu nevzdávají ani ve vyšším věku
Články: Lidé se sexu nevzdávají ani ve vyšším věku
Mysleli jste si, že ve...
První pomoc při astmatickém záchvatu – praktický návod
Vyšetření trávicího traktu
Články: Vyšetření trávicího traktu
Zatímco dříve se mohli...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x