Rehabilitace lenocha

  • Dotaz od: Heřmanová
  • Publikováno: 30.12.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den. Dnes jsme byli na půlroční prohlídce. Mudr nás pposílá na rehabilitace, pr.malý se ještě nepřetáčí na bříško, nepřitahuje do sedu, není opora nohou. Po narození měl novorozeneckou žloutenku a kefalhematom. Může to mít souvislost? Mám mít obavy? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, souvislost kefalhematomu a novorozenecké žloutenky je nepravděpodobná. Uvedené opoždění vývoje pohybu oproti normě ještě nemusí znamenat poškození dítěte. Děti se vyvíjejí různě rychle a i když teď dítě "nesplňuje normu", za pár měsíců, zejména pokud budete poctivě cvičit, může normu dohnat i předehnat. Takže obavy bych neměla.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tříselná kýla: nebojte se rázného řešení
Články: Tříselná kýla: nebojte se rázného řešení
Odstranění tříselné kýly...
9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Články: 9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Tuhle zdravotní potíž zná...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Rakovina vám milování ukrást nemusí!
Články: Rakovina vám milování ukrást nemusí!
Sex je asi ta úplně...
Všechno se dá řešit. I průjem
Články: Všechno se dá řešit. I průjem
Průjem dovede pořádně...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: