Reoperace frenuloplastiky

Dobrý den, myslím si že se mému lékaři frenuloplastka napovedla 2 měsice po zákroku mi předkožka přes žalud při erekci nejde tak jak by měla. Chtěl bych se zeptat, zda se dá provest i reoperace již operované uzdičky, a mohu si vybrat jiného lékaře?? Mám namysli Vitkovickou nemocnici, snad by to tam nespletli.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Petře! Po dvou měsících může být ještě poněkud brzy na hodnocení výsledku plastiky. Přesto zkuste výsledek operace konzultovat s jiným urologem. Není vyloučeno, že doporučí ještě další úpravu, což je plně proveditelné. Přemýšlel jste o obřízce?

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Hormonální antikoncepce jako 100% ochrana před početím? NIKDY!
Akutní gastritida u dětí
Články: Akutní gastritida u dětí
Akutní gastritida je v...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x