Resekce kořenového hrohu 4,5

Dobrý den, před týdnem jsem podstoupila resekci, ale zub 5 se mi při dotyku na něj hýbe, je to normální? na 5 byl velký váček, děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pohyblivost zubu po resekci kořenového hrotu je celkem běžná, zvláště u jednokořenových zubů, kterým 5 většinou je. Po zhojení kostní rány by pohyblivost měla vymizet. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: